جعفر مرداني روز پنجشنبه در جلسه کميته توسعه مشارکتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد استان افزود: سن اعتياد در استان کاهش يافته است، که اين امر ميطلبد در حوزه اعتياد و پيشگيري از اين بلاي خانمانسوز حساسيت بيشتري وجود داشته باشد.
وي بر فعال ساختن خانوادهها، سازمانهاي مردم نهاد، تشکلهاي مردمي در حوزه پيشگيري و مقابله با مواد مخدر تاکيد کرد و گفت: سازمانهاي مردمنهاد بايد به سمت ايجاد نشاط اجتماعي گرايش پيدا کنند و مقابله و پيشگيري از اعتياد را به صورت يک رويکرد اجتماعي نهادينه کنند.
معاون سياسي ، امنيتي و اجتماعي استاندار چهارمحال و بختياري، بر اجتماعي کردن حوزه پيشگيري از اعتياد تاکيد کرد و گفت: ايجاد گفتمان ملي در راستاي پيشگيري از اعتياد يک اولويت در اين حوزه است.
وي، به افزايش آسيبهاي اجتماعي پس از ابتلا به اعتياد از جمله طلاق، سرقت و کودکان کار اشاره کرد و گفت: اعتياد به عنوان يک جنگنرم و تهديد براي نظام و امنيت ملي است که همه مسوولان، مردم و سازمانهاي مردم نهاد بايد در حوزه پيشگيري از اعتياد فعاليت کنند.
مرداني اظهار داشت: با اطلاعرساني از طريق رسانهها، فضاي مجازي و ائمه جمعه، آموزش و پرورش و دانشگاهها و سازمانهاي مردمنهاد ميتوان در حوزه مقابله و مبارزه با مواد مخدر گام برداشت.
وي افزود: توجه بيشتر به مناطق در معرض آسيب و آسيبديده از راههاي ديگر مقابله و پيشگيري از اعتياد است.