سعيد رييسي ۱۸ آبانماه در نشست شوراي سياستگذاري ستاد هفته پژوهش و فناوري چهارمحال و بختياري به موضوع تامين اعتبارات مورد نياز براي اجراي برنامههاي هفته پژوهش و فناوري اشاره کرد و افزود: پيشنهاد ميشود، دانشگاه شهرکرد به عنوان دبيرخانه اين برنامه، نامهاي را با هماهنگي ديگر دانشگاههاي کشور براي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ارسال کنند تا مشکلات اعتباري در سطح وزارتخانه و در هماهنگي با سازمان برنامه و بودجه حلوفصل شود.
سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع استانداري چهارمحال و بختياري پژوهش و فناوري را از مهمترين مولفههاي توسعهيافتگي دانست و گفت: مديريت صحيح و کارآمد مشروط به برنامهريزي مدون است که شاخصه اصلي اين برنامهريزي را ميتوان اقدام کارشناسي شده بر مبناي تحقيق و پژوهش بيان کرد.
وي همچنين با تاکيد بر توسعه برنامههاي حمايتي از حوزه پژوهش و فناوري استان تصريح کرد: چهارمحال و بختياري ظرفيت قرار گرفتن در صدر رتبهبنديهاي اين حوزه را داراست و محققان و فناوران استان از توانمنديهاي لازم در اين زمينه برخوردار هستند که اجراي برنامههاي حمايتي ميتواند به ايجاد انگيزه ميان آنان نيز منجر شود.
گفتني است، برنامههاي هفته ملي پژوهش و فناوري سال ۱۴۰۰ با شعار «پژوهش و فناوري؛ پشتيبان توليد» از ۲۰ تا ۲۵ آذر برگزار خواهد شد.