غلامعلي حيدري دوم بهمنماه در نشست با فرماندهان پايگاههاي بسيج ادارات کل در چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه رسالت بسيج پر کردن خلاءهاي موجود در کشور است، اظهار کرد: بسيج با ورود جهادي و ميداني خود در مواقع خاص اعم از جنگ، اقدامات امنيتي، تهاجم فرهنگي، خدمترساني به مردم آسيبديده در بحران و ... امور را پيش ميبرد و رسالت خود را انجام ميدهد، اما با اين وجود باز هم انتظارات از خواهران و برادران بسيجي وجود دارد.
استاندار چهارمحال و بختياري ادامه داد: با شکلگيري دولت مردمي سيزدهم و ورود بسيج به معناي طي ميانبر براي حل مسائل و مشکلات، بارقههاي اميد در ميان مردم ايجاد شد، بهنظر ميرسد بسيج بايد در سازماندهي سنتي خود تجديد نظر کند و با رويکردي جديد به ادامه کار در ساحت راهبردي و تاکتيکي بپردازد.
حيدري با تأکيد بر اينکه بسيج بايد الگو و خودساخته باشد، افزود: در دوران دفاع مقدس نيز فرماندهان بسيج الگو بودند و فرماندهي در اين دوران نه دستورالعملي، بلکه دلي بود، زيرا به تعبير شهيد حاج قاسم سليماني، فرماندهي به اين شکل بود که به رزمندگان نميگفتيم برويد بلکه خودمان ميرفتيم و به آنان ميگفتيم بياييد، اين بدان معنا است که آنان اهل خدمت و عمل بودند و خودشان خطر ميکردند و اين چنين بود که فرماندهان از محبوبيت و مقبوليت نزد مردم برخوردار بودند و امروز چنين انتظاري از بسيج ميرود.
استاندار چهارمحالوبختياري بيان کرد: از بسيج انتظار ميرود که مديران را در رويکردهاي جديد دولت انقلابي ياري کند، يکي از رويکردهايي که به مديران دولتي توصيه و تأکيد ميشود اين است که حتي در صورت نبود اعتبارات و امکانات کمک به مردم، همواره مردم و مراجعان را با آغوش باز بپذيرند، بهويژه مردمي که از نقاط دوردست و محروم هستند، بنابراين از بسيج نيز اتخاذ رويکرد مردمداري و مردمياري انتظار ميرود.
وي با تاکيد بر اينکه بسيج ادارات بايد بهروز باشد و بتواند مديران را بهصورت بهروز و کارآمد مشاوره دهد، ادامه داد: وظيفه اصلي بسيج اين است که روحيه انقلابي داشته و اين روحيه را ترويج کند، همچنين پاکدستي، خوشنامي، روحيه جهادي، خدمتگزاري، ميداني بودن، مسئوليتپذيري، وجدان کاري، دلسوزي، توجه به کرامت ارباب رجوع، برنامهريزي، رعايت عهدنامه چند بندي دولت مردمي انتظاراتي است که از مديران دولت انقلابي و همچنين مجموعه بسيج وجود دارد، بسيج بايد ضمن عمل به اين صفات، آنها را ترويج و نشر دهد.
استاندار چهارمحالوبختياري گفت: بسيج بايد انسجامبخشي به نيروها را در دستور کار خود قرار دهد و پايگاه بسيج ادارات بايد محور حلاختلاف، وحدت و انسجام اداره باشد، بسيج همچنين بايد الگوي نشاط و اميدآفريني در سازمان خود باشد و با عملکرد خود اميد را در دل مردم ايجاد کند.
استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به سفرهاي شهرستاني و نيز برنامههاي شوراي اداري در شهرستانها، بيان کرد: در بدو آغاز کار، سه موضوع اصلي را در دستور کار شوراي اداري قرار داديم که احصاي وضعيت برنامههاي ۱۴۰۰، برنامههاي ۱۴۰۱ و برنامه سفر رئيس جمهور به استان را شامل ميشد، در سفرهاي شهرستاني مديران دستگاهها نيز حضور دارند و وضعيت برنامهها و مشکلات سال ۱۴۰۰ را احصا کرده و گزارش ميدهند و برش شهرستاني خود را بهصورت برنامهمحور ارائه و با همانديشي راهکارهاي حل مشکلات ارائه ميشود.
وي با تأکيد بر اينکه يک ريال از اعتبارات ۱۴۰۰ نبايد برگشت بخورد، افزود: تسهيلات قابلتوجهي براي ايجاد اشتغال خانگي در روستاها و شهرها نيز در نظر گرفته شده که براي استفاده مردم از اين تسهيلات بايد اطلاعرساني و فرهنگسازي صورت بگيرد و بسيج ادارات در اين حوزه نيز بايد دنبال کننده کار باشد.
حيدري با بيان اينکه رفع اشکالات برنامه ۱۴۰۱ استان نيز پيگيري ميشود، گفت: کار سوم شوراي اداري ناظر بر برنامههاي سفر رياست جمهوري به استان است که در اين راستا ۷۰۰ پروژه نيمهتمام در استان احصا و اولوليتبندي شد و پروژههايي نظير راهآهن که پيشران هستند در اولويت درخواست اعتبارات در سفر رئيس جمهور به استان قرار دارند.
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: تامين آب شُرب پايدار يکي از پيگيريهاي اصلي براي استان است که با بروز خشکسالي دچار مشکل و قطع آب نشويم، همچنين تامين آب پايدار براي کشاورزي و صنعت نيز پيگيري ميشود و اين موارد از اعتبارات دولتي و نيز ظرفيت تمامي بنيادها اعم از قرارگاه خاتم دنبال ميشوند همچنين با کمک نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي اولين پروژه در اين راستا محور لردگان به ايذه بود که با اعتبار ۸۰۰ ميليارد تومان از طريق تهاتر نفت تصويب شد و قرارگاه خاتم کارگاه را تجهيز و باند دوم اين جاده را دنبال ميکند.
وي بيان کرد: از بسيجيان انتظار ميرود که واقعيتها را در فضاي مجازي بهدرستي انعکاس داده و تبيين کنند، مديريت امام(ره) و يارانشان تهديد جنگ را تبديل به فرصت کرد و جبهه به دانشگاه انسانسازي تبديل شد که حاج قاسم سليماني پرورش يافته اين دانشگاه است، هنر بسيجي اين است که فضاي سراسر تهديد فضاي مجازي را با تکيه بر بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي به فرصت و يک دانشگاه انسانسازي تبديل کند تا امثال آوينيها در آن پرورش يابد.