غلامعلي حيدري شامگاه چهارشنبه در نشست بررسي آخرين اقدامات انجام شده در خصوص زمينلرزه و جاري شدن سيلاب در چهارمحال و بختياري که با حضور معاون وزير کشور و رييس سازمان مديريت بحران ايران و رييس سازمان بنياد مسکن انقلاب اسلامي برگزار شد، تاکيد کرد: اين ميزان خسارت از برآورد تخريب خانههاي مسکوني، جادهها و زيرساختها، دو هزار و ۸۰۰ تندماهي، چهار هزار رأس دام، ۱۰ هزار هکتار زمينهاي کشاورزي بوده است.
وي با اشاره به وقوع سه حادثه در چهارمحال و بختياري همزمان با يکسال اخير افزود: زمينلرزه، سيلاب و قطعي آب شهرکرد مهمترين مشکلات اين استان در يک ماه اخير است.
حيدري به نرخ بالاي بيکاري و مهاجرت بالا در چهارمحال و بختياري اشاره و تصريح کرد: در حادثه اخير قطعي آب آشاميدني شهرکرد دشمن براي سوار شدن به موج هنگام اين حادثه تلاشهاي فراواني انجام داد.
وي انسجام و وحدت بين مسئولان، مردم، نمايندگان مجلس، نخبگان و خبرگان را از عوامل موفقيت مديريت بحران در حوادث اخير چهارمحال و بختياري دانست و يادآور شد: شرايط توپوگرافي و جغرافيايي اين استان بهگونهاي است که اجراي طرحهاي آبخيزداري در آن باعث بهرهمندي استانهاي اصفهان و خوزستان هم خواهد شد.
استاندار چهارمحال و بختياري ماشينآلات مديريت بحران را دستگاههايي فرسوده دانست و اظهار داشت: بالا بودن عمر ماشينآلات، مديريت در هنگام بحران را کُند ميکند و اين ماشينآلات به نوسازي نياز دارد.
وي گفت: چهارمحال و بختياري محروميت تاريخي و استاني سردسير است که قبل از سرماي هوا بايد نسبت به بازسازي و نوسازي واحدهاي مسکوني خسارتديده در حوادث اخير آن اقدام شود.
حيدري تاکيد کرد: طرح جامع تامين آب پايدار براي آشاميدني، کشاورزي، صنعت و بخشهاي ديگر در دستور کار است.
وي افزود: ساخت مسکن و اشتغالزايي از مهاجرتهاي بيرويه جلوگيري ميکند و باعث مهاجرت معکوس ميشود.
حيدري تصريح کرد: تلاش ميکنيم بنياد مسکن انقلاب اسلامي طرحهاي انبوهسازي مسکن در شهرکرد را آغاز کند.