احمد راستينه هفتم مهرماه در جلسه مديريت بحران روستاي بارده با اشاره به اينکه اقدامات جهادي و مديريت ميداني استاندار چهارمحال و بختياري در حل مشکلات قابل تقدير است، اظهار کرد: تمامي مديران استاني نيز بايد داراي همين روحيه باشند و براي حل مشکلات در وسط ميدان حضور داشته باشند.
نماينده مردم شهرستانهاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي افزود: تا کمتر از دو ماه ديگر بارشها در چهارمحال و بختياري آغاز ميشود، بنابراين بايد بازسازي مناطق سيلزده در استان، بهويژه روستاي بارده آغاز شود، بسياري از خانههاي آسيبديده از سيل قابل سکونت نيستند و با اولين بارش ويران ميشوند.
وي با بيان اينکه بايد خانوارهاي منازل آسيبديده از سيل در بارده در منازل اجارهاي اسکان داده شوند، عنوان کرد: اگر امکان اجاره منزل براي اين خانوارها وجود ندارد، بايد هر چه سريعتر کانکس در اختيار سيلزدگان قرار بگيرد.
راستينه با اشاره به اينکه کار بهسازي معابر روستاي بارده توسط بنياد مسکن انقلاب اسلامي آغاز شده است، عنوان کرد: لايروبي سد خاکي روستا بهصورت اساسي تا ظرف يکماه آينده انجام شود، همچنين بايد براي پل تاريخي روستا تدبيري انديشيده شود.
نماينده مردم شهرستانهاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: طرح هادي روستاي بارده در سال ۹۳ بازنگري شده است و مجددا اين طرح نياز به بازنگري دارد، اما اين بازنگري نبايد منجر به اين شود که مردم مجبور به عقبنشيني شوند.
وي با اشاره به اينکه ناهماهنگي در بين دستگاههاي اجرايي در بحث رسيدگي به امورات سيلزدگان مشهود است، عنوان کرد: بايد يکي از معاونان استاندار مسئوليت هماهنگي بين دستگاههاي اجرايي را بر عهده بگيرد.
راستينه در پايان تاکيد کرد: برخي کشاورزان و آسيبديدگان سيل در روستاي بارده خواستار امهال تسهيلات دريافتي خود هستند، جهاد کشاورزي به اين مسئله توجه داشته باشد.