غلامعلي حيدري ۱۵ آبانماه در ديدار با شهردار جديد و اعضاي شوراي شهر شهرکرد با اشاره به همراهي مردم اين شهر با مجموعه مديريت شهري و اعضاي شورا، اظهار کرد: در مدتي که تکليف شهردار شهرکرد مشخص نشده بود، شهردار با سرپرست اداره ميشد و باتوجه به اينکه سرپرست اختيارات لازم را براي انجام بسياري از امور ندارد، شاهد تعلل در اجراي برخي امور بوديم.
استاندار چهارمحال و بختياري افزود: مجموعه مديريت شهري هر کاري را که به رشد و تعالي شهر کمک ميکند از انجام آن دريغ نکند، ظرفيتهاي بسيار خوبي در کشور از جمله تجهيزات، قير رايگان و ... وجود دارد که بايد از اين ظرفيتها در راستاي تعالي و رشد استان استفاده کنيم.
وي با بيان اينکه انتظارات بسياري از مجموعه مديريت شهري و شهردار جديد وجود دارد، خاطرنشان کرد: بايد با تلاش فراوان شهرکرد را به يک شهر آباد و توسعه يافته تبديل کنيم.
حيدري مردمداري و مردمياري را از مسائل بسيار مهم در مجموعه مديريت شهري عنوان کرد و گفت: اين مسئله مورد تاکيد دولت سيزدهم نيز است و بايد اين روحيه در مجموعه شهرداري تقويت شود.
استاندار چهارمحال و بختياري بيان کرد: يکي از مصاديق مردمي بودن پاسخگويي به انتظارات مردم است، مديران شهري و اعضاي شورا بايد در راستاي حل مشکلات گام بردارند و درب اتاق کار آنها به روي مردم باز باشد، همچنين نظارت و سرکشي ميداني از محلات براي احصاي مشکلات در دستور کار قرار بگيرد.
وي با تاکيد بر اينکه مراقب لازم براي جلوگيري از هرگونه تخلف و فساد در مجموعه شهرداري و شوراي شهر صورت بگيرد، عنوان کرد: پاکدستي بسيار حائز اهميت است، فساد و تخلف در مجموعههاي اداري تابآوري مردم را کاهش ميدهد.
حيدري تصريح کرد: چابکسازي سيستم اداري در شهرداري شهرکرد و زيرمجموعه آن مورد تاکيد قرار بگيرد، نبايد به هيچ عنوان شاهد باشيم که برخي از اعضاي شورا براي جذب نيروي مدنظر به شهردار فشار بياورند، با نيروي سفارشي نميتوان کارها را به پيش برد، بلکه در جذب نيرو توانمند و دلسوز مورد توجه باشد.
استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه شهرکرد بهعنوان مرکز استان بايد الگوي ساير شهرها در بحث مديريت شهري باشد، بيان کرد: بايد شاهد تحول در حوزه مبلمان شهري، فضاي سبز، المان ورودي و خروجي شهر، اجراي پروژههاي عمراني، احداث بوستان و ... باشيم.
وي ادامه داد: شهرداري شهرکرد در کنار انجام پروژههاي عمراني، اقدامات فرهنگي تاثيرگذار با استفاده از تمامي ظرفيتها را مدنظر قرار دهد.
حيدري با بيان اينکه يکي از وظايف شهرداريها بحث مديريت بحران در فصل بارش است، گفت: شهرداري بايد پيشبينيهاي لازم را براي مديريت بحران بهويژه در زمان بارش برف و سيل داشته باشد تا شهروندان دچار مشکل نشوند.
استاندار چهارمحال و بختياري با تاکيد بر اينکه به برخي از محلات شهرکرد مانند منظريه، منطقه غرب و جنوب شهر در ارائه خدمات مطلوب در حوزه مديريت شهري در ساليان گذشته بيتوجهي صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: بايد مردم در اين مناطق مزه عدالت را در ارائه خدمت بچشند.
وي اضافه کرد: هدايت آبهاي سطحي به سمت دشت شهرکرد در دستور کار شهرداري شهرکرد قرار بگيرد، ميتوان با همافزايي با دستگاههاي اجرايي و انعقاد تفاهمنامه در اجراي پروژههاي عمراني و فرهنگي گام برداشت.
حيدري در پايان تصريح کرد: برجهاي دوقلوي شهرکرد هر چه سريعتر توسط مجموعه مديريت شهري و شوراي اسلامي شهر تعيين تکليف شود، در خصوص تسريع در پرداخت بدهيهاي دستگاههاي اجرايي به شهرداري به مديران در شوراي شهر تذکر خواهيم داد.
در ادامه محمدحسن واحديان- شهردار جديد شهرکرد با اشاره به اينکه رسالت خدمت به مردم شهرکرد به بنده واگذار شده است، اظهار کرد: پتانسيلهاي بسياري در اين شهر وجود دارد که بايد بتوانيم با برنامهريزي صحيح ظرفيتهاي بالقوه را به بالفعل تبديل کنيم که اين کار نيازمند همافزايي با دستگاههاي اجرايي است.
شهردار جديد شهرکرد تاکيد کرد: تلاش خواهيم کرد تا انجام امورات براي مردم تسهيل شود و بتوانيم هر چه سريعتر پروژههاي شهري را به سرانجام برسانيم، مردم ولي نعمت ما هستند و بايد اعتماد آنها را براي اجراي اين پروژهها جلب کنيم.
واحديان با بيان اينکه اگر شکافي بين مردم و مديران شهري در شهرداري وجود دارد، بايد اين فاصله کم شود، گفت: مشارکت مردم در اجراي برنامههاي شهري بسيار موثر است و بايد اين کار به نحو احسن انجام شود.