به گزارش روابط عمومي استانداري چهارمحال و بختياري، با وجود کاستيهايي که طي سالهاي گذشته در بخشهاي اقتصادي چهارمحال و بختياري شکل گرفته اما اين استان داراي ظرفيتهاي قابل توجهي است که با روي کار آمدن دولت مردمي سيزدهم و گذشت بيش از يک سال از اين دولت برخي از اين ظرفيتها شکوفا شده است و اين استان در تلاش است تا فاصله خود را نسبت به شاخصهاي اقتصادي کشور کم کند و بتواند در حوزه اقتصاد و سرمايهگذاري حرفهايي براي گفتن داشته باشد.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استاندار چهارمحال و بختياري، حمايت دولت سيزدهم از طرح هاي سرمايه گذاري و اقتصادي را بينظير دانست و افزود: نمونه بارز اين موضوع پرداخت پنج هزار ميليارد تومان تسهيلات در رديفهاي مختلف از سوي بانکهاي عامل به طرحهاي سرمايهگذاري استان در طول سالجاري بوده است.
محمدکاظم منزوي از رشد ۱۱۶ درصدي پرداخت تسهيلات تبصره ۱۸ در استان در دولت سيزدهم خبر داد و گفت: در اين مدت يک هزار و ۳۹ ميليارد تومان تسهيلات در استان پرداخت شده است و اين استان در جذب تسهيلات تبصره ۱۸ از استانهاي موفق کشور به شمار ميرود که رهاورد آن تسهيل در فرايند رشد و توسعه و کاهش نرخ بيکاري در استان است.
وي تصريح کرد: از محل تسهيلات تبصره ۱۸، يک هزار و ۳۷۴ طرح در استان راهاندازي شده و علاوهبر آن با جذب مناسب تسهيلات تبصره ۱۶، طرحهاي بيشماري در بخشهاي مختلف استان فعال شده است.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استاندار چهارمحال و بختياري رونق کسب و کارهاي خانگي را از ديگر خدمات دولت سيزدهم در استان عنوان کرد و گفت: از ابتداي فعاليت دولت سيزدهم در استان تاکنون ۱۶۶ ميليارد تومان تسهيلات مشاغل خانگي در استان پرداخت شده که معادل ۱۰ سال گذشته آن است.
منزوي تصريح کرد: در سالجاري چهار هزار و ۵۰۰ مجوز راهاندازي کسب و کار خانگي در استان صادر شده که در مقايسه با سال گذشته چهار و نيم برابر رشد داشته است.
وي خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهيلات اشتغالزايي در دولت سيزدهم نرخ بيکاري استان به پايينترين حد خود در ۹ سال گذشته رسيده است و بيشک در ادامه نيز شاهد تداوم کاهش نرخ بيکاري در استان خواهيم بود.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استاندار چهارمحال و بختياري به برنامههاي در دست اقدام استان در حوزه اقتصادي نيز اشاره کرد و گفت: ايجاد شهرک تخصصي نيروگاه خورشيدي، ايجاد ناحيه صنعتي فرش، ايجاد بارانداز گياهان دارويي در بروجن، تدوين اطلس سرمايهگذاري در شهرستانها، پيگيري براي دريافت مجوز مرکز تحقيقات شيلات در استان و پيگيري براي راهاندازي سامانه الکترونيکي سرمايهگذارياب از جمله اين فعاليتها به شمار ميرود.