وي ادامه داد: حساس سازي مردم و به ويژه خانواده ها در اين رابطه بسيار موثر است و اين وظيفه تنها متوجه يک يا دو دستگاه نيست و هر يک از بخش ها به سهم خود بايد در اين رابطه تلاش کنند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار چهارمحال و بختياري، مردمي سازي فرهنگ عفاف و حجاب را لازمه تأثيرگذاري برنامه هاي اين بخش دانست و گفت: مي طلبد تا از گروه هاي دلسوز و دغدغه مند از جمله گروه هاي جهادي بهره گيري کرد.
حسين ميرزايي با تاکيد بر نظارت بيش از پيش بر اماکن عمومي از جمله مراکز تفريحي، مطب هاي پزشکان ، ادارات، باشگاه ها به ويژه باشگاه هاي رفتينگ، خاطرنشان کرد: با توجه به در پيش بودن فصل تابستان و ورود مسافر و گردشگر به استان نظارت بر رعايت حجاب و شئونات اسلامي بايد جدي تر دنبال شود.
وي افزود: بيحجابي و بدحجابي در جامعه گريبانگير همه افراد جامعه و به ويژه خانواده ها مي شود از همين رواگر همگان احساس تکليف نکنند و حساسيت به خرج ندهند کيان جامعه با تهديد جدي روبرو مي شود.
گفتني است در اين نشست تعدادي از مديران دستگاه ها از جمله ورزش و جوانان، ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، سپاه قمربني هاشم(ع) و فرمانداري سامان به ارايه گزارشي در خصوص برنامه هاي حجاب و عفاف پرداختند.