عرفان خسرويان روز پنجشنبه در ديدار با استاندار چهارمحال و بختياري افزود: در حالي که در سالهاي گذشته مراکز فني و حرفهاي ايجاد شده در کلانشهرها و استانهاي برخوردار بسيار بيشتر از مناطق کمتر توسعه يافته بوده است از همين رو دولت سيزدهم درصدد است اين ناترازي را رفع و ارائه آموزشهاي فني و حرفهاي و مهارتآموزي را در اين استانها تقويت کند.
وي ادامه داد: علاوهبر آن دولت سيزدهم برنامه ويژهاي براي مهارت آموزشي در کشور دارد که در همين راستا همکاري بين وزارت علوم، صمت و کار، تعاون و رفاه اجتماعي بيش از گذشته پررنگ ميشود.
رييس دانشگاه فني و حرفهاي کشور تربيت تکنسينها و نيروهاي مهارتديده را لازمه رونق بخشي به فضاي کسب و کار کشور دانست و گفت: در حال حاضر برخي از واحدهاي صنعتي با کمبود نيروي ماهر و مهارتديده روبرو هستند از همين رو بايد تلاش کرد تا مهارت نيروي کار را افزايش دهيم.
خسرويان با بيان اينکه دانشگاه فني و حرفهاي بزرگترين دانشکده دولتي کشور است، اظهار داشت: اين دانشگاه با در اختيار داشتن ۲۰ درصد جمعيت دانشجويان، نقش مهمي در ترويج دانش و مهارت در کشور دارد.
وي با بيان اينکه اين دانشگاه ۳۰۰ دانشجوي خارجي نيز دارد، خاطرنشان کرد: تبادل دانشجو با کشورهاي ديگر نيز در دستور کار قرار دارد.
رييس دانشگاه فني و حرفهاي کشور حمايت اعتباري از استان چهارمحال و بختياري را از مهمترين برنامه هاي خود از سفر به اين استان اعلام کرد و گفت: براي تکميل طرحهاي نيمهتمام و تجهيز آموزشکدهها اعتباري به استان اختصاص داده شد اما پيشنهاد ما بر اينست که در دور دوم سفر رييسجمهور به استان اعتباري بيشتري براي اين بخش تقاضا شود.
به گزارش ايرنا، چهارمحال و بختياري بيش از ۴۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي و مراکز علمي دارد و دانشگاه فني و حرفهاي استان با بيش از سه هزار ۳۰۰ دانشجو در ۴۰ رشته در مقاطع کارداني و کارشناسي به تربيت نيروهاي مورد نياز در صنايع ميپردازد.