محمدکاظم منزوي عصر پنجشنبه در نشست شوراي اداري و کارگروه اشتغال و سرمايهگذاري چهارمحال و بختياري با حضور وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، افزود: براي تحقق مهار تورم برنامههايي مانند استفاده از ظرفيتهاي ويژه استان در سيستمهاي آبياري نوين، صرفهجويي در مصرف آب و استفاده از پساب در دستور کار قرار دارد.
وي عملکرد چهارمحال و بختياري در توسعه صادرات غيرنفتي سال گذشته را ۹۰ ميليون دلار دانست و افزود: توسعه مراودات تجاري و بازرگاني خارجي، توسعه صادرات غيرنفتي، مديريت مخاطرات اقتصادي، رشد توليد از طريق حمايت از بنگاههاي اقتصادي، اشتغالزايي و کاهش نرخ بيکاري از برنامههاي اين اقتصادي استان در سالجاري بهشمار ميرود.
منزوي تصريح کرد: بهبود محيط کسب و کار و تسهيل فرآيندهاي صدور مجوزها، مشارکت جوامع محلي در فعاليتهاي اقتصادي، ارتقاي معيشت، ارتقاي درآمد، جذب سرمايهگذاري در بخشهاي مختلف، تنوعبخشي به اشتغال روستايي، تقويت و توسعه زيرساختهاي سرمايهگذاري از برنامههاي اقتصادي دولت سيزدهم در چهارمحال و بختياري است.
وي يادآور شد: راهاندازي مجتمعهاي دامپروري، شهرکها و نواحي صنعتي در تمامي شهرهاي چهارمحال و بختياري از مهمترين دغدغههاي مسوولان ارشد استان به شمار ميرود که با جديت دنبال ميشود.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري چهارمحال و بختياري اظهار کرد: فراهم کردن زمينه بهرهمندي از دانش مجموعههاي مرتبط با وزارت تعاون، مار و رفاه اجتماعي ميتواند به روند توسعه استان کمک کند.
وي با اشاره به اختصاص ۶۶ هزار ميليارد ريال تسهيلات براي اشتغالزايي در بخشهاي مختلف چهارمحال و بختياري در ۲ سال اخير گفت: بهرهمندي از کمکهاي فني و اعتباري ميتواند در ترغيب سرمايهگذاران و فعالان اقتصادي از اين تسهيلات مؤثر باشد.
منزوي تاکيد کرد: کمک مالي و نرمافزاري به دو سه زنجيره توليد در چهارمحال و بختياري در دستور کار قرار گيرد تا بتوان زمينه تسريع در روند توسعه استان را فراهم کرد.
وي با اشاره به ابلاغ ديرهنگام تسهيلات تسهيلات تبصره ۱۶ به استانها افزود: انتظار ميرود زمان پرداخت اين تسهيلات با هدف افزايش بهرهمندي از اين منابع افزايش يابد.
منزوي تصريح کرد: ظرفيتهاي سرمايهگذاري ايجاد شده در چهارمحال و بختياري فراوان و افزايش منابع بانکهايي مانند صندوق کارآفريني اميد، بانک رفاه کارگران و بانک توسعه تعاون ضروري است.