سيد صولت مرتضوي شامگاه پنجشنبه در نشست شوراي اداري و کارگروه اشتغال و سرمايهگذاري استان چهارمحال و بختياري اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب سالجاري را با عنوان سال مهار تورم و رشد توليد نامگذاري کردهاند و معظمله ارتباط منطقي بين اين ۲ مقوله را در نشست با کارگزاران نظام بخوبي تبيين کردند که در همين راستا تحقق اين مهم به جد در دستور کار مجريان کشور قرار گرفته است.
وي با بيان اينکه مهار تورم اولويت کاري دولت سيزدهم به شمار ميرود، ادامه داد: لازمه رشد توليد، سرمايهگذاري و اشتغالزايي است و از سوي ديگر با توام با آن تورم را هم مديريت کرد و يکي از اقدامات قابل توجهي که در اين دولت شکل گرفت اين بود که تورم القايي و انتزاعي که در طول سالهاي گذشته در اقتصاد کشور رخ داده بود را مهار کرد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي تصريح کرد: نرخ تورم نقطه به نقطه در کشور در مرداد و شهريور سال ۱۴۰۰ بالاي ۵۰ درصد بود و در چنين شرايطي آيتالله رييسي وارد کارزار شد و در اسفند ۱۴۰۰ ميزان تورم به ۳۲ درصد کاهش يافت.
مرتضوي افزود: دولت سيزدهم براي عبور از بحران اقتصادي اصلاحاتي شکل داد و در حالي که شرايط خوب پيش ميرفت دشمن دوباره جنگ ترکيبي را عليه کشور راه انداخت و درصدد بود تا در سطح جامعه القاي ناتواني در تامين نيازهاي مردم و بيثباتي در بازار را شکل دهد اما با سياستهاي دولت به ويژه در عرصه سياست خارجي بر اين جنگ فائق آمديم و به روايت خبرگزاري رويترز، جمهوري اسلامي ايران اکنون بالاي يک ميليون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت صادرات ميکند.
وي خاطرنشان کرد: بخشي از منابع درآمدي نفتي کشور براي جبران ۴۰۰ هزار ميليارد تومان کسري صندوقهاي بازنشستگي و جبران کسري ۲۰۰ هزار ميليارد توماني صندوقهاي زيرمجموعه تامين اجتماعي اختصاص يافت.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي ديپلماسي عمومي دولت سيزدهم را موفقيتآميز عنوان کرد و گفت: عضويت ايران در پيمان شانگهاي بعد از ۱۷ سال، شکستن استيلاي دلار بر اقتصاد جهان و فروريختن هژموني آمريکا از دستاوردهاي سياست خارجي دولت سيزدهم به شمار ميرود.
مرتضوي در ادامه چهارمحال و بختياري را از استانهاي داراي ظرفيت بالا عنوان کرد و گفت: اين استان به لحاظ منابع غني آب و خاک و موقعيت جغرافيايي در نزديکي با مخازن نفتخيز کشور داراي ظرفيتها و مزيتهايي است که ميطلبد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينکه اراده دولت ايجاد تعادل و توازن در مناطق مختلف کشور است، افزود: سياست ما اين است که در استانهاي کمتربرخوردار نظير چهارمحال و بختياري بيش از گذشته سرمايهگذاري شود و نه تنها زمينه جذب سرمايهگذار بخش خصوصي فراهم شود بلکه سرمايه گذاري نهادهاي دولتي در اين مناطق تقويت شود.
مرتضوي افزود: از برنامههاي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي تمرکز بر حل بيکاري فارغالتحصيلان است که در همين راستا سامانهاي طراحي شده و در آن به شناسايي بيکاران و ثبت مشخصات آن پرداخته ميشود.
وي يکي از الزامات موفقيت و پيشبرد بهتر امور را ريسکپذيري در مديريت و وسعت نظر عنوان کرد و يادآور شد: مديران اجرايي تا ميتوانند در راستاي گرهگشايي از مشکلات مردم قدرت ريسک داشته باشند و از سرمايهگذاري استقبال کنند.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي از روز چهارشنبه ۳۱ خرداد به استان چهارمحال و بختياري سفر کرده است. سيد صولت مرتضوي تا روز شنبه ميزبان مردم اين استان است.
سفر به شهرستان بروجن و پيگيري مصوبات سفر دور قبل خود به اين استان، ديدار با اصناف و شرکت در جشنواره اقوام ايران زمين از جمله برنامههاي وزير به استان است.